The Amadreas Company

Google Ads

Kom igang med jeres kampagne!
Warning: Undefined array key "icon-color" in /customers/8/3/d/amadreas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/component.class.php on line 3217
Kom igang!
Google Ads
Google Ads er et kraftfuldt og effektivt værktøj for at få drevet trafik til jeres hjemmeside fra første dag. 
Vi tilbyder at sætte op og køre jeres Google Ads kampagner, der bliver baseret ud fra de bedste nøgleord for jeres erhverv. 
I er ikke bundet til nogen længere aftale og kan tage over på ethvert tidspunkt og selv køre jeres kampagner. Det er nemt og ligetil!
TAC LOGO

Hvordan virker det? 

Google Ads er en service tilbudt af Google, her betaler man simpelhen for at at blive set på nettet og få kunder der klikker ind på din hjemmeside.

Det går selvfølelig ud på at komme op I toppen af søgninger og at jeres ads bliver vist til de helt rigtig og relevante individer. Det er ikke nogen fordel hvis dine ads dukker op når nogen søger efter kager, hvis du sælger sko. Dette er hvor det at have de rigtige nøgleord for din branche og jeres produkter er vigtige. Gjort rigtigt får I betalte besøg på jeres hjemmeside, der resulterer i køb eller at udfører den handling I gerne vil opnå på jeres hjemmeside.

Dette gjort rigtigt - resulterer I en højere grad af konverteringer - der vil sige at de klik på jeres ads fører til og bliver konverteret til noget I gerne vil opnå, som f.eks at de køber jeres produkt på hjemmesiden, skriver sig op til jeres nyhedsbrev eller kontakter jer.
Når alt er sat op, vælger I det daglige budget - det vil sige, den daglige mængde penge I vil betale for at få jeres ads vist - og så går kampagnen LIVE. Dette er sat op på en smart måde så I altid har kontrol over hvor meget I bruger for at få klik og at I ikke går over jeres daglige budget. I kan til enhver tid stoppe, ændre, pause eller starte jeres kampagner - der er ikke nogen binding.

Når vi håndterer og kører jeres Google Ad Kampagne, holder vi jer opdateret på statistikkerne, så I altid har en oversigt over hvad der sker og resultaterne af jeres investering.
T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
enterrocketcrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram