The Amadreas Company

Månedlige Rapporter

Vi sikrer at I holdes opdateret og underrettet var jeres hjemmeside.
Kom igang!

Månedlig Rapport

Som del af vores Power Pakke får du hele 8 plugins, der sammen giver dig en månedlig oversigt over hvordan hjemmesiden klarer sig og hvordan den kan forbedres. Denne rapport tilsendes til dig ved sluttet af hver måned.

Ikke noget med at logge ind, klikke rundt eller regne - du modtager simpelhen en email med din PDF, der giver dig din oversigt og en hurtig simpel forklaring på situationen. Hvad driver trafik, hvad kan blive forbedret, hvornår skal der opdateres, hvordan klarer hjemmesiden sig, hvor hurtig er din hjemmeside og oversigt over hvornår din hjemmeside sidst blev backet-op.

Resultatet er at I med fakta og data kan lave de rigtig beslutninger - og kan forstå hvilke tiltage der skal tages og hvad der er smart at investere I som det næste projekt.
web security form

Vores Mantra

Hold det simpelt. 

Selvom det at bygge og drive en hjemmeside kan være kompliceret, er der ikke nogen grund at det skal være kompliceret for jer - vi giver jer den simple oversigt, som kan forstås og bruges. 

Balancen ligger I at have en nem oversigt over alle aspekter af hjemmesiden. Detaljerne sørger vi for, og vi giver vores råd på hvad der ville være godt at få lavet for at forbedre hjemmesiden. 

Power Pakken 

Se hvad vores Power Pakke består af og får derved en god ide af hvad jeres månedlig rapporter består af.

Se hvad vi har at tilbyde!
Power Package Plugins TAC
T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
enterrocketcrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram