Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/8/3/d/amadreas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/reusable.class.php on line 55

Hjemmeside Sikkerhed

Vi tilbyder gode sikre hjemmesider
Kom igang!

Hjemmeside Security

En hjemmeside er kun så sikker som den bliver vedligeholdt.

Hjemmeside Sikkerhed er enhver handling man gør for at holde ubudne 'gæster' ud fra ens hjemmeside og fra ens personlige data og det af ens kunder. Dette rangerer fra bots til hackers og spammers. Fra det helt farlige til det møg irreverence - uanset hvad, med god hjemmeside sikkerhed er man forberedt og klar.

Vi tilbyder ligetil løsninger for jeres hjemmeside sikkerhed.
website security
website security plugin

Security Pro Plugin

Med de hjemmesider vi skaber, tilbyder og rekommenderer vi vores Security Pro Plugin som del af vores Power Pakke.
Dette plugin hjælper med at holde det dårlige ude og det gode inde. Når der er trusler til din hjemmeside bliver man notificeret og den rigtige løsning kan udføres for at sørge for fortsat god sikkerhed.

Få besked!

Med Security Pro Plugin bliver vi gjort opmærksom på enhver trussel, der øger vores chance for at effektivt at håndtere situationen og sørge for at hjemmesiden kører fremad intact og sikker.
phone security alert TAC
web security form

Rapporter Månedligt 

Som del af vores Power Pakke får du, som indehaver af en hjemmeside hos os, en rapport tilsendt hver måned med en simpel oversight over hjemmesiden og sikkerheden. Så du der kan se hvis der er noget der skal ses på og dette sikrer at der aldrig er noget der bliver efterladt håndteret. 

Søgemaskine Placering 

Som en tilføjet fordel af god hjemmeside sikkerhed, så beløner Google og andre søgemaskiner hjemmesider der har god sikkerhed, da dette er fordelagtigt for besøgende. Dvs at med god sikkerhed så er sandsynligheden for at placere i søgemaskiner højere.
T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
rocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram