The Amadreas Company

Copywrite Service

Lad os få gang i jeres hjemmeside med kvalitets copywrite.
Kom igang!

Hvad er copywriting?

Hvis der er nogen tvivl så lad os lige slå fast hvad copywrite er. Copywriting er skabelsen af tekst for hjemmesider, social media oplæg, nyhedsbrev sov - formålet er at skabe tekst der fanger jeres kunders opmærksomhed og samtidigt indeholde de rigtige nøgleord. Med de rigtige nøgleord for jeres branche på jeres hjemmeside - er det meget mere sandsynligt at jeres service og web-sider dukker op når kunder søger rundt på Google og lignende søgemaskiner. 

Velskrevet copy skaber tiltro og er med til at gøre jeres kunder bevidste om at I findes og at de servicer eller produkter I tilbyder findes. Med den rigtige copy så opfordres I jeres kunder til at udføre en handling, som at følge et link, udfylde en kontakt-formular, ringe til jer eller købe et produkt. Det minimale antal ord i et stykke copy er normal 300 ord. 

Copy er en vigtig del af jeres markedsføring! 
TAC LOGO

Vi tilbyder copywriting!

Vi tilbyder copywriting som del af at designe og bygge jeres hjemmeside - eller købt som en separat service løbende for jeres hjemmeside eller social media oplæg. 

Få et estimate på det I har brug for - udfyld vores contact formular og fortæl os hvad I har brug for.

Vi tilbyder copywriting på dansk og engelsk.

Én Enkelt

300 ord
2 Keywords tilføjet
1 revision

300,-

10X

300 x 10 = 3000 ord
10 keywords tilføjet
2 revisioner. 

2500,-

20X

300 x 20 = 6000 ord
20 keywords tilføjet
3 revisioner. 

4500,-

T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
enterrocketcrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram