The Amadreas Company

Power Plugins Pakken

Website Performance Plugin

Perform Pro

Ved hjælp af plugin pro scanner vi din hjemmeside og isolerer specifikke områder der kan forbedres og er relevante for at gøre din hjemmeside mere effektiv og hurtigere.

Som et reultat får du glade kunder der bevæger sig hurtigt igennem hjemmesiden og har en god oplevelse. Det skader heler ikke at en hurtig loading tid er godt for din hjemmesides SERP.
SEO PLUGIN

SEO Pro

Ved hjælp af SEO Pro Plugin får din hjemmeside en virtuel personlig assistent der holder øje med din hjemmeside og hjemmesiden søgemaskine optimering. Herved kan hjemmesiden effektivt optimisers. 
Fra denne skaber vi også oversigts rapport so det er nemt at se hvad den næste bedste handling at fokusere på er, så du kan være med til at afgøre hvad der er vigtgigt for jer.

Lad os tage mysteriet ud af SEO.
TAC Security Plugin

Security Pro

Ved hjælp af Security Pro Plugin tilføjes der sikkerhed til din hjemmeside der effektivt holder hackers og bots ude. Med dette holdes din hjemmeside beskyttet.
Din hjemmeside bliver scannet hyppigt og trusler udpeget, så de kan håndteres med det samme.
God hjemmeside beskyttelse er ikke kun godt for dine data, men også godt for jeres rang på Google search - da en sikker hjemmeside, er en god hjemmeside og bliver vist oftere.
TAC Analytics Pro

Analytics Pro

Ved hjælp af Analytics Pro Plugin så har du altid en finger på pulsen mht hvordan din hjemmeside klarer sig. Dvs statistikker på hvor mange har besøgt siden, hvor lang tid blev de, hvad klikkede de på osv. 
Analytics giver jer et godt overblik over jeres hjemmeside trafik og indsigt I hvad der kan forbedres for at styrke jeres online tilstedeværelse. 
TAC FORM PLUGIN

Forms Pro

Ved hjælp af Forms Pro Plugin åbner du døren til at kunne få feedback fra dem der besøger jeres hjemmeside.
Ikke nok med at man kan sætte op dine Contact Formularer, men der kan også udføres Feedback, Meningsmålninger og du kan endda skabe quiz udfordringer for at engagere dine besøgende. Alt er muligt.
TAC Marketing Pro

Marketing Pro

Ved hjælp af Marketing Pro Plugin er du klar til at markedsføre online med stil - det er smart. Marketing Pro integrerer med din valgte email og giver dig en god oversigt og control af pop-ups, social delinger, såvel som slide-ins på din hjemmeside for at få kontakt med dine kunder. 
Tillige hjælper det med at du ikke bliver bot blokeret og at din email indbakke ikke fyldes med spam.
TAC Image Optimization

Optimize Pro

Ved hjælp af Optimise Pro Plugin så får man et godt oversigt og indsigt I hvad der skal til for at optimerer hjemmesiden mht billeder og videoer. Her kan billeder der er tunge reduceres i størrelse og derved bliver hjemmesiden optimeret til at loade hurtigt og effektivt. 
Vidste du at den gennemsnitlige tid en besøgende giver en hjemmeside før han/hun beslutter sig hvis han/hun bliver eller søger videre, er 3 sekunder?  Dvs at hver millisecond man kan vinde, giver en bedre oplevelse til dine besøgende og øger sandsynligheden for at de besøgende bliver på siden.
Med hyppige scans holdes dette løbende optimalt.
TAC Website Backups

Backups Pro 

Ved hjælp af Backups Pro Plugin  får vi din hjemmeside backed-up hyppigt, sådan så din værdifulde hjemmeside holdes sikker. 
Dette er en detalje I hosting af en hjemmeside man måske ikke tænker på hver dag, men noget man er meget glad for at have, skulle uheldet ske. Med dette håndteret kan man sov sødt og vide at ens hjemmeside er sikker
T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
entercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram