The Amadreas Company

Search Engine Optimization

Vi sætter jeres SEO op, vedligeholder det og  tager mysteriet ud af det.
Vi får jer igang med jeres hjemmesides SEO, så den er optimeret for søge-maskiner - vi informerer også jer var hvad I potentielt mangler og hvad der ville være essentielt at gøre for at rette op på det. 

Vores mål er at gøre det simpelt for jer og sikre at det der er vigtigt for jeres hjemmeside bliver opfyldt. Med vores månedlige rapporter får I en oversigt over hvordan jeres hjemmeside klarer sig.

Search Engine Optimization er et start spil med mange spillere på banen - men heldigvis findes der mange muligheder og områder at styrke og skabe gode resultater med.
Get Started

Hvad er SEO?

SEO står for Seach Engine Optimization.
SEO er et bredt emne med de meget specifikke mål af at få jeres hjemmeside at dukke op, synlig for dem der søger efter jeres service eller produkt. 
Dette består af at vide hvad Google værdisætter og kan lide i en hjemmeside, at udføre dette og få hjemmesiden til at dukke op i søgningerne. Heldigvis så er alt det Google kan lide, det som jeres kunder og klienter kan lide: Hurtige, brugervenlige hjemmesider der giver svar på det man søger efter.
God SEO består af mange aspekter og at tale søgemaskinernes sprog, så de forstår hvad hjemmesiden omhandler og kan vise den til de søgende.

Stadig det er ofte uklart hvad man betaler for når man skal have "SEO".

Lad os derfor i denne forklaring dele det op i 3 kategorier:
what is seo
seo content

1. ON-PAGE SEO

Dette er igen - et bredere emne, men for at sige det simpelt så er dette indeholdet af hjemmesiden. Indeholdet afgør hvis hjemmesiden opfylder det der bliver søgt efter og fortæller besøgende og søgemaskiner hvad hjemmesiden omhandler. Uden nogen text, for eksempel, får den besøgende ikke meget info og søge-maskinerne ser at hjemmesiden ikke indeholder de ord der bliver søgt efter. Dette er grunden til at det altid er rekommanderer at hver side har et minimum af 300 ord, der beskriver jeres service, produkt eller projekt.

Søgemaskinernes mål er altid at give de bedste og mest relevante svar til dem der søger - så det er vigtigt at jeres hjemmeside har det korrekte indeholdet og de korrekte søgeord, så jeres side kan dukke op I søgninger.

2. Teknisk SEO

Som det næste lad os lave en ny vilkårlig boks og kalde dette det "Tekniske SEO". Dette er f.ek hjemmeside hastighed, mobil-brugervenlighed, responsivt bygget, hvordan data er sat sammen, hvordan søgemaskiner skanner hjemmesiden, forklaring I 'computer-sprog' der forklarer hvad jeres hjemmeside er, hvordan hjemmesiden bliver indekset og hvor sikker hjemmesiden er osv.

Alt dette dette håndteret tæller I jeres SEO og hvordan søgemaskiner som Google ser jer - og dette som del af helheden afgøre hvor I dukker op I søgninger.
code and seo
your online presence 3

3. Off-Site SEO

Som det sidste led har vid en tredje kategori som vi kan kalde "off-site SEO". 
Det vil sige - hvad siger resten af det online-universe om jeres hjemmeside? 
Hvor many andre hjemmesider nævner jer? 
Hvor mange andre skriver eller nævner jer på nettet? 
Er det troværdige hjemmesider der refererer til jer eller scam hjemmesider? 
Hvad er jeres forhold til andre på nettet? 
Alle disse faktorer tæller og en søgemaskine afgør fra jeres online omdømme jeres placering i søgninger.

Konklusion..

Der findes mange aspekter og indgangs-vinkler til rigtig god SEO.


Vi tilbyder at hjælpe jer med 'holistisk' SEO der ser på alle tre områder og hvad der kan arbejdes på for at optimerer jeres hjemmeside og forbedre jeres placeringer. 
Det er derfor vi blandt andet tilbyder vores 8 Power Plugins, der assisterer med at holde mange forskellige SEO aspekter vedligeholdt. 
TAC POWER SEO PLUGIN

Essentiel SEO

Website SEO Oversigt 
Keyword Research 
Grundlæggende On-Page SEO
Grundlæggende Off-Page SEO
SEO Link-building
Enkelt webside optimering pr. måned.
Månedlig Rapport
Keyword Brainstorm

2000,- 

pr. måned

Freelancer SEO

Website SEO Oversigt
Keyword Research
Grundlæggende On-page SEO 
Grundlæggende Off-Page SEO
SEO Link-Buildning
4 websider optimeret pr. måned
Månedlig Rapport 
Keyword Brainstorm

7500,-

pr. måned

Business SEO

Website SEO Oversigt
Keyword Research
Grundlæggende On-page SEO
Grundlæggende Off-Page SEO
SEO Link-Buildning
6 websider optimeret pr. måned
Månedlig Rapport
Keyword Brainstorm

10.000,-

pr. måned
T.A.C - The Amadreas Co.
Website design done professionallyProfessionel hjemmeside design
Cookie & Privatpolitik
enterrocketcrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram